Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Adrián Salcedo

POETA, ARTISTA I CRĂŤTIC CULTURAL

  • 0
    Subscribers
  • 0€
    monthly
  • 0.0€
    total

Alguns Cercles (Laia M. Llobera) - Poesia audiovisual generada per IA 🤖

Alguns Cercles (Laia M. Llobera) – Poesia audiovisual generada per IA [2023]

This video is being processed
Descobreix el primer videopoema en catalĂ  fet amb la IA! L'obra formarĂ  part del llibre "Altres Plagues", de l'autora Laia M. Llobera.
Estem vivint una època fascinant on la tecnologia i l’art s’uneixen per a convertir-nos definitivament i vertadera en éssers culturals. En aquest sentit, us presento amb orgull el meu últim projecte: el primer videopoema generat per IA basat en el text «Alguns Cercles» de l’autora Laia M. Llobera.
 
L’autora Laia M. Llobera modificada amb Intel·ligència Artificial. Primer frame de l’obra.

El poder de la tecnologia es posa al servei de la poesia en aquest projecte revolucionari. Mitjançant l’ús de sofisticats algoritmes d’IA, el videopoema pren vida a través de la combinació de text, imatges i música que s’entrellacen en un ballet digital.

El resultat és una obra audiovisual que captura l’essència i la poesia de l’original de Laia M. Llobera, però amb una estètica i un enfocament totalment inesperats. La IA ha estat capaç d’absorbir el text de «Alguns Cercles» i interpretar-lo d’una manera sorprenent.

Presentació del llibre «Altres Plagues» (Edicions 1984) a la Llibreria Dòria amb Adrián Salcedo i Joan Vigó.

Aquest projecte no només ens ofereix una nova perspectiva sobre la intersecció entre tecnologia i art, sinó que també posa en relleu el paper de la intel·ligència artificial com a col·laboradora creativa i com a eina de perfecció del resultat. La capacitat de la IA per analitzar, reinterpretar i presentar el text original amb noves formes és un testimoni del seu potencial per a la generació de contingut artístic innovador.